Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. В цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантним домашнім фото з нової фотосесії, на якому красується в досить відвертому образі.

Як видно, Кім відображена на білому тлі, вона стоїть в зухвалій позі і цілує всіх в об'єктив. Перед камерою вона з'явилася в обтягуючих чорних штанях цікавого фасону і короткому відвертому топі, з якого ледь не випадає об'ємний бюст. Цей наряд красиво підкреслює пружні і апетитні форми світської левиці. Її волосся заплетене в тугу косу, а на обличчі яскравий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до публікації Кім Кардашьян написала: "Я сподіваюся, що у всіх був чудовий день". Шанувальники зіркової красуні в захваті від її нового образу, її завалюють компліментами і відповіді в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і красиві форми.

Раніше ми розповідали, що Кім Кардашьян занудьгувала на карантині і придумала собі непристойну розвага. Зоряна красуня порадувала шанувальників пікантним фото, вона зображена сидячи на сходинках в цікавій позі, притулившись до стіни. На ній строкатий костюмчик, який складається з довгої спідниці вільного крою і короткого топа, який ледь прикриває пишний бюст. Волосся моделі розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.