Головний герой романтичного реаліті шоу "Холостяк-10" Максим Михайлюк добре проводить час з новою коханою після розставання з переможницею шоу Дашею Ульяновою.

Так, пілот недовго сумував – через пару місяців він засвітився з популярною красунею з модельної індустрії. Нещодавно з'ясувалося, що другою половинкою Михайлюка стала 25-річна манекенниця Дар'я Хлистун.

Закохані зустрічаються і ходять на побачення відкрито, не боячись осуду оточуючих. Варто відзначити, що буквально днями на сторінці 10 сезону "Холостяк" у соціальній мережі Instagram з'явилося спільне селфі Даші з Максом, яке підтвердило їх теплі стосунки. Також з ними на фото був хлопчик – у мережі припускають, що це син моделі.

"Якість фото не дуже, але ця дівчина просто Богиня в порівнянні з тими, що були на проекті. Ті майже всі перероблені в тої губи в тої груди в тої коси і у всіх майже тату. А ця норм. Гарненька, мила і справжня. А звідки вона ще?", "Нннддддаааа в порівнянні з тими, що були на шоу..ця дівчина м'яко кажучи ніяка", "А що за хлопчик? Її син?", "💯💯💯Красива пара", "Тобто? А Даша ??", "Абсолютно пофіг", "Дівчина звичайна, як і ті що на проекті були. Нормальна пара. Пропіарився на шоу і життя реальне далі триває", - прокоментували нове фото пари користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, втрата Макса і нове кохання: Даша Ульянова з "Холостяка" дала відверте інтерв'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова відверто розповіла про романи з одруженими чоловіками.

Також портал Знай.uа писав, що Макс Михайлюк не приховує чергову кохану. Герой "Холостяка" зазначив, що не зовсім вільний і є дівчина, з якою він тісно спілкується.