У віці 55 років в Лос-Анджелесі померла актриса Галін Горг. Зірка серіалів "Ксена: принцеса-воїн" та "Твін Пікс" не дожила всього один день.

Про це повідомило видання Mirror з посиланням на рідних актриси.

Рідні стверджують, що Горг боролася з онкологічним захворюванням. Лікарі давали невтішні прогнози. Але жінка зберігала оптимізм і була налаштована боротися за життя.

Актриса почала зніматися в кіно ще в 80-х. Вона зіграла десятки ролей за своє життя. У тому числі епізодично в популярних проектах, які принесли їй популярність.

Акторка Галін Горг, кадр з фільму
Акторка Галін Горг, кадр з фільму

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У їх числі картина Ірвіна Кершнера "Робокоп 2", серіали "Принц із Беверлі-Хіллз", "Ксена: принцеса-воїн", "Твін Пікс" та інші.

Раніше повідомлялося, що всесвітньо відомий американський актер Карл Райнер, який зіграв шахрая Сола Блума у фільмах "Одинадцять…", "Дванадцять..." і "Тринадцять друзів Оушена", помер на 99 році життя. Актор помер у своєму будинку в Беверлі-Хіллз в оточенні сім'ї.

Відомо, що Карл Райнер був не тільки актором, але і продюсером і сценаристом. Крім того, він також був переможцем Греммі і 9 разів отримував Еммі. Причина смерті Райнера не уточнюється. Карл Райнер почав свою кар'єру ще в 50-х роках. При цьому тоді він знімався в мюзиклах на Бродвеї. Також він брав участь в декількох популярних телешоу.

Сучасним глядачам Карл Райнер насамперед запам'ятався у фільмах про друзів Оушена. Також він брав участь в таких комедіях, як "Два з половиною людини", знімався в якості запрошеної зірки в сіткомі "Красуні в Клівленді".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головний свято юної нареченої перетворився в страшну трагедію, "швидка" робила все можливе.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові жінка задушила десятирічного сина і перерізала собі вени.

Також Знай. ua писав, що у Франківську померла медик дитячої поліклініки.