Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим селфі в дзеркалі, зробленим в одній з роздягалень елітного столичного спорт-клубу. Так, артистка приміряла лосини і міні-топ, засвітивши розкішну фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою тренувань. При цьому дівчина підкорила натуральною красою без краплі макіяжу на обличчі, а довге руде волосся зібрала в косу.

Ніжкою эть💦 Як справи? поцікавилася Плакидюк

Фолловери не пройшли повз: "Костюм супер класний 😍😍😍", "Виглядаєте просто МЯУ❤️❤️❤️", "Красуня 😍😍😍", "Кыця мациця ♥️😍😍", "Яка Ви чудова у всіх відношеннях!!! Ми Вас любимо...", "Ти така крута, дуже красива ,я аж заздрю ,але білою заздрістю.дівчина-кішка😍😁", "До чого ж прекрасна 😻😻😻😻😻😻", "А ви така класна найкращій експерт ТМПУ і не тільки сама - сама найкраща ♥️", "Вау не тільки Соня класна...лосинчики бомбезненькі👍😁😁😁💖", "Ого Ти🔥🔥".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Плакидюк похвалилася спільним селфі зі своїм стилістом-перукарем, видавши довгоочікувані секрети по догляду за розкішним довгим волоссям, яке є однією з численних "фішок" рудої красуні. Так, артистка зізналася, що п'є вітаміни, а також старанно стежить за харчуванням, адже лише комплекс може дати чудовий результат. Не варто також гидувати масажами голови, щоб до волосяних цибулин добре приливала кров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.