Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився відео, на якому культова виконавиця Брітні Спірс нібито танцює під його свіжий трек "Фото на пам’ять". Втім, артист вибрав не найвдаліший (а може і найвдаліший) час, щоб "хайпанути" на світовій зірці.

Справа в тому, що буквально кілька днів тому шанувальники Брітні по всьому світу запустили хештег #freebritney (Свободу Брітні) і навіть поклали початок нової теорії змови. Співачка входить в топ-10 найбагатших виконавиць світу (статки оцінюють у 200 мільйонів доларів). Після скандального нервового зриву артистки в 2007 році, коли та поголила наголо голову, її опікуном став батько - Джеймс Парнелл Спірс.

Фанати впевнені, що чоловік-страшний тиран, зараз заради грошей (Джеймс контролює активи Брітні та її бізнес) він знущається над дочкою і забороняє їй навіть виходити на вулицю за кавою, тримаючи в ув'язненні і змушуючи приймати незрозумілі ліки. Більше того, існують дві версії про її нареченого Сема Асгарі. Перша - бойфренду доплачують, щоб той був зі знаменитістю, він частина афери. Друга - Джеймс забороняє коханим одружитися. Також Брітні приписують шизофренію чи деменцію.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фолловери не пройшли повз відео Козловського: "Нашому Віталіку Козловському так смішно 🤣🤣🤣 а ти спочатку піднімися до її масштабного рівня !!! Вона Знаменитість світового масштабу!!! Я перепрошую а ви хто ??? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Брітні в топ-10 найбагатших співачок !!! Так що заздріть мовчки!!!", "А тепер почитайте інформацію про те, що відбувається в її житті. І чому вона так себе веде. Батько взяв повний контроль над її життям і без його згоди вона не може навіть вийти з дому. Вам зовсім не весело від її відео", "Чому їй не пояснять її близькі і друзі, що це треш??? Ну чесне слово 🤦", "Цікаво б подивитися на дівчат, що з неї глузують - як вони будуть у її віці виглядати! Так багато в свої 15-20 років виглядають гірше, ніж вона зараз! Я вже мовчу про те, що Брітні легендарна співачка!", "Шкода її, не можу зрозуміти що це смішного ?!#freebritney".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.