Відома російська співачка з українським корінням Любов Успенська є виконавицею пісні "Кабріолет", з якою виступає більш 26 років. Цей хіт став своєрідною візитною карткою артистки.

На днях Успенська повідомила, що записала ще одну пісню про свій улюблений автомобіль.

"Так сильно люблю кабріолети, що зважилася на ще одну пісню про улюблену машину💪🏻 Без роздумів погодилася на цю авантюру в дуеті з прекрасним і талановитим автором @brandonstonemusic", - поділилася співачка на своїй сторінці в Instagram.

Потім Любов репостнула у соцмережі ролик з TikTok, в якому парочка в селі демонструє власну інтерпретацію "Кабріолета". Зазначимо, що вийшло досить весело.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ти елегантна, як кабріолет👌🏻 Прекрасні форми, і даху немає...😂Ваша творчість, друзі, завжди піднімає настрій🔥❤️", - підписала відео артистка.

Під час карантину Успенська скористалася наданим їй часом не тільки для відпочинку, але і для творчості. Виявилося, що вона пише нові пісні. Любов навіть почала практикувати йогу. Тим не менш, як тільки частину обмежень було знято, виконавиця одразу повернулася до роботи.

"Щаслива повернутися до роботи! У новому образі і наповнена енергією та позитивом", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доросла донька Любові Успенської Тетяна Плаксіна різко відреагувала на нове інтерв'ю співачки. Зірка російського шансону розговорилася з журналістом і навіть видала деякі подробиці сімейної драми і відносин з донькою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал Знай.uа писав, що Любов Успенську викрили у використанні фотошопу і розкритикували за надмірне захоплення косметологічними ін'єкціями та пластикою.