Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила серію теплих сімейних кадрів, вирушивши з чоловіком Віталієм Борисюком і молодшою донькою, 18-річною Анною на грандіозне святкування 15-річчя такого улюбленого українцями шоу "Світське життя" з її незмінною ведучою Катею Осадчою.

Так, торжество проходило в столичному ботанічному саду ім. Гришка, а столики для гостей біля сцени були розставлені в метрі один від одного. Ольга також показала, як вони з красунею-донькою насолоджувалися виступом Тіни Кароль, підспівуючи виконавиці серед красивої природи.

Вітаємо @svitsketv з ювілеєм! 15 років на українському ТБ!🥂🤩

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Як же вона схожа на тата...", "Красиві! А донька так на тата схожа!❤️❤️❤️", "Ксерокопія папи😂", "Анна ну прям копія тата, тільки трохи скромна🙂", "Доча схожа на дружину Тіма Бертона!!!🔥🌺🌺🌺", "Цінуємо, любимо!", "Мамина доця! Дуже схожа на вас, Олю, ваша донечка!👏👏👏👏😮", "Яка гарна Ваша донечка)))👍🏾", "Олю! Як завжди чудово виглядаєте!!!!😍", "Яка красива Анюта! Молодість ніщо не перевершить 🌷".

Варто відзначити, що раніше Ольга Сумська виставила серію розкішних кадрів, показавши, як відзначила таємниче свято Івана Купала з 6 на 7 липня, присвячене літньому сонцестоянню. Так, артитска приміряла білу вишиванку-оверсайз, розшиту червоними нитками та світло-блакитні джинси, доповнивши образ ніжним макіяжем і невеликим віночком.

Знімки Ользі пощастило зробити в листі папороті, адже за повір'ями, рослина розпускається всього на мить, а той, хто встигне її зірвати - знайде магічну силу і багатство, зможе розуміти мову тварин і птахів, пророкувати майбутнє.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.