33-річна зірка фільмів "Клич мене своїм ім'ям", "Агенти А.Н.К.Л." і "Самотній рейнджер" Армі Хаммер і 37-річна телеведуча Елізабет Чемберс розлучаються після 13 років спільного життя. Пара не стала озвучувати причину розриву.

Але західні ЗМІ пишуть, посилаючись на інсайдера, що на розлучення подала Елізабет, причому Армі дізнався про це всього за день до того, як поділився новиною з фанатами.

Чемберс назвала поширену в Голлівуді причину "непримиренні розбіжності" і наполягла на одноосібній опіці над дітьми, що говорить про серйозні проблеми між нею і чоловіком.

Кажуть, що у всьому винна пристрасть Хаммера до фетишу на БДСМ. Блогер AvadaKadastra стверджує, що актор три роки перебував у листуванні інтимного характеру з російською дівчиною під псевдонімом Dominastya.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У січні 2020 року дівчина злила листування з актором у мережу. Хаммер захоплювався фігурою коханки, називав її "кошеням", а вона його "татусем" або "сером", що характерно для БДСМ-відносин.

Актор просив росіянку підписати угоду про нерозголошення, але та відмовилася. За словами Dominastya, Елізабет знала про це листування, оскільки вона контролює соцмережі чоловіка. На одному зі скріншотів вона показала повідомлення від Елізабет, в якому та жалкує про таких жінок, як Dominastya.

Хаммер познайомився з майбутньою дружиною в 2007 році, коли його акторська кар'єра була тільки на старті. Зустрічатися пара почала лише через рік після знайомства. А ще через 2 роки вони зіграли пишне весілля. Зазначимо, що Армі та Елізабет виховують двох дітей – п'ятирічну дочку Харпер і дворічного сина Форда.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що зірка фільмів "Клич мене своїм ім'ям", "Агенти А.Н.К.Л." і "Самотній рейнджер" Армі Хаммер розлучається після 10 років шлюбу. Про це голлівудська пара оголосила на своїх сторінках у соцмережі Instagram 11 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гарік Харламов влаштував гучну вечірку в клубі без Христини Асмус: "Заодно розлучення відзначу".

Також портал Знай.uа писав, що Ембер Херд "наклала" купу просто на ліжку, а Депп – вирвав їй волосся: невідомі подробиці з життя зіркової пари.