На сьогодні про життя молодшої доньки Леоніда Якубовича Варвари відомо мало. Безперечно, що 22-річна донька головного ведучого "Поля чудес" виросла справжньою красунею. У соцмережі Instagram вона веде аккаунт під вигаданим псевдонімом Barbara Vido і днями виклала милу фотографію, на якій позує з червоною трояндою в руці.

"В мене є щоденна звичка згадувати кілька речей, за які я вдячна. Я вважаю, що в ці дні важливо нагадувати собі, що у всьому є краса, і кожен маленький нюанс вартий вашої вдячності. Просто зробіть глибокий вдих, розслабтеся, повільно видихніть. Будьте щасливі", - написала дівчина.

Нещодавно Варвара пофарбувала волосся у вогняний рудий колір, що підкреслило її незвичайну зовнішність і зробило більш яскравою.

"Проміжний етап між освітленням і покрасом. Виглядає прикольно, тому я залишу це тут, але я не люблю блонд, тому не залишу на голові😂", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Варвари є рідкісне захоплення – вона любить копіювати образи улюблених кіногероїв, через це деякі користувачі соцмереж вважають її дивною.

Крім того, донька Якубовича пише власні пісні. На її YouTube-каналі вже є перший кліп на трек "Feel this world".

У 74-річного Леоніда Якубовича двоє дітей від різних шлюбів. 47-річний син Артем працює на телебаченні. 22-річна донька Варвара вчиться на журналіста в МДІМВ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, самотній Якубович та кульки з людськими обличчями: як в Росії пройшло "Поле чудес" епохи карантину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Якубович озвучив розмір своєї пенсії – життя не вистачить, щоб скористатися.

Також портал Знай.uа писав, як блискавична реакція Якубовича врятувала Діброва від вірної загибелі.