Варто нагадати нашим читачам, що влітку 2020 року популярній програмі ведучої Катерини Осадчої "Світське життя" виповнюється 15 років. Круглу дату команда проєкту відзначила грандіозним музичним концертом під відкритим небом, на цей раз — на лісовій галявині ботанічного саду ім. Гришка.

На червону доріжку до Дня народження програми прийшли зірки українського шоу-бізнесу, які неодноразово ставали героями цього шоу. Винятком не стала відома українська акторка Ольга Сумська, артистка прийшла на свято зі своєю сім'єю, з донькою та чоловіком, а також поділилася цим яскравим моментом зі своїми численними шанувальниками в мережі Instagram.

"15 років @svitsketv! Фантастичне свято! Вітаємо!", - коротко підписала публікацію з декількох фото Ольга Сумська.

Відомо, що привітати проєкт прийшли зірки українського шоу-бізнесу, серед яких були Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, MONATIK, Наталя Могилевська, Олег Вінник, Ірина Білик, Оля Полякова, NK, Mozgi, "Время и стекла" та багато інших.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зірки феєрично з'являлися на сцені і виконували свої культові хіти — пісні, які зробили їх суперзірками, а також вітали ведучу зі святом, жартували і разом з Катериною Осадчою згадували найяскравіші моменти їх стосунків. Деякі з артистів в якості сюрпризу представили на сцені свої нові пісні.

Також варто нагадати нашим читачам, що програма "Світське життя" виходить на телеканалі "1+1" з 2008 року. У форматі інтерв'ю беззмінна ведуча програми Катерина Осадча спілкується із зірками шоу-бізнесу, політиками і світськими персонами, яких вона зустрічає на різних вечірках і світських заходах. Над виробництвом проєкту працює команда Final Cut Media.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль з'явилася в королівській сукні, але фанати не в захваті: "Декольте б поменше".

Як повідомляв Знай.uа вічно молода Ольга Сумська видала містичну таємницю на Івана Купала.

Знай.uа писав, акторка Ірма Вітовська підкорила українців ніжністю та чуттєвістю: "Магія триває".