Відома керівниця гурту "Лісапетний батальйон" Наталя Фаліон під час пандемії коронавірусу похизувалася своїми ліліями, а також зізналася, що обожнює їх нюхати, адже пахнуть вони просто фантастично.

Відповідний відеоролик вона оприлюднила на власному YouTube-каналі.

"Я чекала цього дня цілу весну, я обожнюю лілії – насадила стільки, що аж переборщила. Я вже планую, як буду розсаджувати восени. Вони такі пахучі, що ввечері аж не хочеться заходити в дім, адже запах не тільки біля квітів, а й по всьому подвір'ї. Ну, як бачите, на мене схожі, бо я така величенька молодиця, і кожна лілія в мене породиста", - сказала вона.

Скріншот з відео

Окрім цього, артистка привітала українців з буденним днем та запевнила, що її квіти також передають вітання.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"До мене усі приходять та заздрять... хочу, аби ви всі побачили, що я не тільки артистка, а й господиня. Виявляється, квіткарка. Так ось, усі мої лілії дарують вам вітання", - додала артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зірка "Лісапетного батальйону" заявила, що вірус майже довів її до дурки: "Коля, ми виживемо?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зірка "Лісапетного батальйону" зізналася, як можна вирішувати проблеми за допомогою коси

Також портал "Знай.uа" писав, що Зірка "Лісапетного батальйону" розповіла, як зробити життя щасливим – "Треба гриби"