Як відомо, популярна російська співачка Наташа Корольова відома публіці не лише своєю творчістю, але й різними скандальними витівками, тому на її сторінках у соціальних мережах часто з'являються провокаційні фотографії та відеоролики.

Не відстає від своєї дружини і Сергій Глушко, більш відомий під сценічним псевдонімом Тарзан. Нещодавно танцюрист розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram знімок, на якому зображений в компанії свого друга. Разом чоловіки виконали складний гімнастичний трюк на газоні у дворі.

"Добре на природі....У мене навіть Вовка встав😄😀🤣", - підписав кадр Тарзан.

Тарзан з одним, скріншот Instagram

В совою чергу користувачі мережі оцінили трюк чоловіків і почали всіляко жартувати над описом публікації Тарзана.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Який збудливий Вовка!!!😂", "Молодець Вовка - не підвів!👍👍👍😂😂", "Добре стоїть😂😂😂", "Як натягнута струна, ось це стояк!!🔥🔥❤️❤️👏👏👏👏", "Вовка встав? На кого? На того хто зверху? 😄😄😄", "Природа-вона така !!!👍👍👍😂😂😂", "Вовка встав на Вовку🌈🌈😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂", "Вовка, так тримай", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тарзан показав фанатам архівне відео з весілля на своїй сторінці в соціальної мережі Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російська співачка Наташа Корольова виставила веселе відео, позуючи в домашньому халаті та без краплі макіяжу на обличчі.

Також "Знай.ua" писав, що російська співачка Наташа Корольова опублікувала фото, на якому позує в плетеному капелюсі та шлейках від купальнику - принаймні, самого купальника не видно.