Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала пікантне фото в соцмережі, а в підписі до нього нагадала про конкурс, який проходить на її сторінці.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася на вулиці десь у приватному секторі. На прогулянку вона вийшла в спокусливому образі – на ній чорна блузка і коротенькі пошарпані шорти, які ледве прикривають сідниці і підкреслюють довгі стрункі ноги. Волосся актриси розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і загадковий вираз, вона крокує по вулиці і наче манить за собою. У підписі до фото Асмус нагадала про конкурс, який проходить на її сторінці.

Термінова новина! Сьогодні я буду шукати тебе у прямому ефірі! О 21:00 по Москві я особисто вибере того, кому подарує величезний валізу крутий косметики. Головна умова – встигніть підписатися до ефіру на всіх моїх підписку! Я обов'язково перевірю! Їх всього 110! Залишилося кілька годин, не прогав шанс! Я отримав гроші на карту: @raminchik0406 @_foto_good_23 @anastasia_zaha_rova. Урааа! Щаслива, Ви щасливчики. Хто готовий взяти гроші? Пишіть в коментарях! Традиції. За традицією напишу СТОП, і виберу 5-ий коментар до СТОП і переведу 5.000 рублів! І пам'ятайте про передплати!", - написала Асмус в підписі до кадру.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.