Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовий. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, в цей раз він показав фанатам цікавий знімок, на якому позує на домашньому пікніку разом з Настею Каменських.

Як видно, Олексій зобразив себе, дружину і собаку сам, парочка розташувалася на травичці, мабуть, у дворі власного будинку. Каменських на цьому знімку з'явилася в сексуальному чорному купальнику з мереживом, який красиво підкреслив її рівний загар. Треба сказати, що на цій фотографії Настя дуже схожа на молоденьку дружину відомого французького актора Венсана Касселя Тіну Кунаки. Очевидно, помітив цю схожість і Потап, у підпису до кадру він жартівливо написав: "У мене тут своя Тіна Кунаки і Мимишель #будинок Home Chillin". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації. Багато відзначили, що Настя і справді тут схожа на Кунаки.

До речі, раніше Олексій Потапенко опублікував в соцмережі цікавий знімок, на якому з'явився в компанії змужнілого сина Андрія. Як видно, Олексій зобразив себе і дитину сам, вони, мабуть, тільки що займалися спортом, грали з м'ячем, або тільки збираються це робити. На прогулянку Потап вийшов у чорному вбранні – шортах і футболці з принтом, а його син у подібному вбранні, тільки з іншого написом на футболці. Андрій тримає в руці м'яч, і серйозно дивиться в камеру, як і сам Олексій. У підписі до кадру Потап написав: "My squad @potapchiq #squad".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.