Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу миле фото зі своєю нянею Людмилою Базелюк, яка 19 липня відзначає день народження.

На новому знімку, який зробила сама Маша, вони з нянею позують в якомусь тьмяному приміщенні. Дівчинка в рожевій толстовці стулила губи в поцілунку, її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Людмила стоїть позаду Марії, вона теж злегка растрепана, але мило посміхається в камеру. У підписі до кадру Полякова-молодша написала трепетне привітання няні, яка відзначає день народження. "Нянюлька, з днем народження. Ти була зі мною в найвеселіші і важкі моменти, і виростила мене. Люблю тебе. @3835liudmila", - написала Маша. Фанати не залишили без уваги таку публікацію дівчата, і почали активно обговорювати це фото, приєднуючись до привітань Людмили.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова жорсткого посварилися з власною дочкою Машею за те, що остання не захотіла віддати їй телефон і звинуватила молодшу сестру Алісу в тому, що вона переглядає відео для дорослих. Відповідні кадри зі сваркою оприлюднила сама артистка на власній сторінці в Instagram. На кадрах, які потрапили в мережу, можна помітити, як все почалося з того, що Полякова близько години ночі прийшла в кімнату до дочки, щоб остання віддала свій телефон, який заважає їй спати. Правда, Маша цього зробити не захотіла і почала скандалити, що смартфон залишиться при ній, і спати вона не хоче, тому що нібито ще рано.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.