Головний герой романтичного реаліті-шоу "Холостяк-10" Максим Михайлюк добре проводить час з новою коханою після розставання з переможницею шоу Дашею Ульянової.

Відомо, що у Макса після завершення шоу з'явилася нова любов, і вона не була учасницею проекту. У фан-паблике Макса в Instagram з'явилося нове фото коханих та фанати висловили свою думку про обраницю холостяка.

"Він такий же як і всі. Нічого особливого. Говорив гарно, а сам обісрався. Даша молодець, він її не гідний. Чого вона після кістлявою поблядушки буде його підбирати?! Він кобель як і всі. Сам довів що його слова абсолютно розходяться з тим, якою він", "Ніяк", "Краще одним, ніж з ким попало", " Мені Даша з холостяка більше подобається)", " Чудово❤️ дуже красива дівчинка і головне натуральна😍😍😍 а не "силіконова долина", "Дівчина мила,але візуально взагалі не виглядають", " А це вже який за рахунком???", "Їй 15??? Зовсім мала", "Ну таке собі", "Їй є 18?", "Ніяк.. Вона в 11 класі навчається?", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, пілот недовго тосковал – через пару місяців він засвітився з популярною красунею з модельної індустрії. Нещодавно з'ясувалося, що другою половинкою Михайлюка стала 25-річна манекенниця Дар'я Хлистун.

Закохані зустрічаються і ходять на побачення відкрито, не боячись осуду оточуючих. Варто відзначити, що буквально днями на сторінці 10 сезону "Холостяк" в соціальній мережі Instagram з'явилося спільне селфи Даші з Максом, яке підтвердило їх теплі стосунки. Також з ними на фото був хлопчик – у мережі припускають, що це син моделі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "холостяк" Макс Михайлюк не приховує чергову кохану, іскри через край.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною з животиком.

Також Знай. ua писав, що холостяк Макс похвалився новою коханою з дитиною.