Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, в цей раз красуня показала кілька кадрів з салону весільних суконь, у якому приміряла кілька білих нарядів, чим дуже заінтригувала фоловерів. Справа в тому, що в недавньому інтерв'ю Даша відверто розповіла про нові стосунки з чоловіком, який на 20 років старший за неї.

"Ну як вам? Я думаю, що ні для кого не секрет, що жіночність дівчини можна ідеально підкреслити красивим платтям. І що чоловіки просто в захваті від вишуканих вечірніх нарядів. Так і відбулося моє знайомство з салоном «Метелик», коли вони збирали мене на дуже важливий захід. Ну а зараз, я набралася сміливості і вирішила приміряти ще й весільні образи в салоні @wedding_dress_anabel. І не пошкодувала. Знаєте, я не з тих дівчат, які з самого дитинства мріяли вийти заміж, які вже з 10-ти років точно знають, яку сукню хочуть і що Ведмедик з 5-Б точно буде їх нареченим.

У мене якось все простіше з цим було і бенкет на весь світ ніколи не був у пріоритеті. Але! Правильно кажуть, варто хоч раз повестися на цю авантюру і приміряти те саме весільне, як все - ти вже така вся дівчинка-дівчинка і не можеш відірватися від дзеркала і всієї цієї краси. @wedding_dress_anabel – ви просто чарівний салон, скільки неповторних нарядів у вас, очі розбігаються. Дівчатка, хто заміж збирається, не пропустіть це шикарне місце", - написала Ульянова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.