Шанувальники Віктора Павліка були шоковані, коли дізналися новину про те, що 53-річний співак закрутив роман з 25-річною помічницею Катериною Реп'яховою. Пара зіграла весілля дуже швидко. Після торжетсва народний артист став з великою старанністю вести свій Instagram і брати участь в розвитку блогу дружини.

Буквально нещодавно Катя поділилася інформацією в Instagram про те, що пройшла повний медогляд. Здала аналізи, відвідала лікарів і отримала довгоочікуваний висновок про те, що вона та її чоловік здорові. Фотографію зі стосом документів, які їй заповнили при проходженні медичного огляду, дівчина опублікувала в своїх Stories.

скріншот

Уважні користувачі соцмережі побачили, що серед різних папірців, напрямків і висновків у дівчини лежить кілька знімків УЗД. Хоча і розгледіти що на них зображено і що написано поруч, важко. Фанати пари зробили припущення, що дівчина вагітна. Тим більше вона проходила медичну комісію, що допомогло встановити їй, чи може вона з Віктором Павліком мати дитину.

"Вирішили ми з ВП здати базові аналізи, перевірити здоров'я☺️ У ВП аналізи дуже хороші. У мене є питання. Ось вам і різниця 30 років)) Ми пожартували, що він ще мене переживе😅😅. Наскільки, все відносно в житті. І цифри – це лише цифри. Все інше залежить від того, як ми сприймаємо❤️", - написала Катерина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

скріншот поста Реп'яхової

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода дружина Віктора Павліка розповіла гірку правду про його залежність: "Наступного разу не врятують".

Як повідомляв портал Знай.uа, молода дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова розповіла про те, як підтримує своє здоров'я і світлі думки.

Також портал Знай.uа писав, що молодший син Віктора Павліка Павло продовжить боротьбу з раком, не дивлячись на відмову від хіміотерапії. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.