Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле кадри, на яких з'явилася в незвичайному образі на пікніку зі своїми маленькими песиками.

Як видно, Раміна відображена серед густої зелені і кольором, вона сидить на траві, застеленому білим покривалом. На пікнік дівчина вийшла у легкій блакитній сукні цікавого фасону, яке красиво підкреслило фігурку і оголила тендітні плечі. Волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. В руках Есхакзай рожева коробочка із засобами, які вона рекламує в підписі до фото.

Чотири чарівних слова: НЕ ТЕСТУЄТЬСЯ НА ТВАРИНАХ. В ногу з часом, у порятунок планети і жителів Землі. Екокосметика прямо з Америки тепер і в Україні @lovebeautyandplanetua. Веганські продукт, упаковка з переробленої пластику, без болісних тестів на тваринах. Ну хіба не вау? У мене в боксі шампунь, кондиціонер, лосьйон для тіла, дезодорант і маска для обличчя. Рожева лінійка – для фарбованого волосся з маслом мурумуру, відмінно зволожує волосся. Раніше не чула про таке... але пахне чудово, трояндою. Важливо, що не містить сульфати. Волосся мягонькие і шовковисте. Переходьте в акаунт @lovebeautyandplanetua. Даруйте собі любов і турботу планеті!", - написала Раміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.иа" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.