Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину – Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. Але в цей раз артист показав в мережі незвичайне фото з дружиною, а в підписі до нього описав їх з Надею пару.

На новій фотографії закохані відображені в якійсь комірчині, Вова сидить, а Надя сперлась на нього і ніби задрімала. На ньому чорна футболка і кепка, на очах окуляри з фіолетовим лінзами і цікаве намисто на шиї. А Надя з'явилася перед камерою в цікавих світлих штанах і довгій чорній сорочці, її волосся зібране в хитромудру зачіску, а на її обличчі цікавий макіяж. У підписі до фотографії Дантес написав: "У нього відкритий рот. У неї закриті очі. У нього майже-майже плоский живіт. У неї все нормально. Сам перевіряв. Згоден, на останній сходинці посипався, але зате сказав, як є". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артиста, засипаючи його і Надю компліментами і жартами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.