Відома українська актриса і дружина виконавця Сергія Бабкіна Сніжана, яка нещодавно народила третю дитину – сина Єлисея, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників яскравим фото і розповіла про новий "дитині" в їх сім'ї.

Як видно Сніжана закарбувала себе сама, вона тримає на руках милого і голого сірого котика. Перед камерою актриса з'явилася в легкому топ на бретелях, якого майже не видно на знімку, її волосся акуратно покладені, а на обличчі немає макіяжу, вона з посмішкою дивиться в камеру, притискаючи до грудей тварина. У підписі до кадру Бабкіна розповіла про нового члена сім'ї. "Знайомтеся! Нова дитина у нашому Бабкінскому-Всесвіту! Де 2, там 3, згодні? Тепер кожному нашому дитяті по котячій дитині. Як це сталося, я сама поки не розумію… мабуть, він дуже хотів до нас, ось і прийшов. Давайте разом придумаємо ім'я нашого молодшенькому", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Сніжані Бабкіної довелося пояснюватися перед розлюченими жінками – не може без чоловіків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що хитрий вітер підняв плаття Сніжани Бабкіної і засвітив її пікантне тату.

Також портал "Знай.ua" писав, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана дала надію одиноким серцям – як розпізнати справжню любов.