Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна спокуслива красуня показала фото, на якому позує у відвертому образі.

На новій фотографії Кортні відображена в красивій локації на пляжі, вона розташувалася в кріслі під сонячними променями. Позасмагати красуня вийшла в купальнику, поверх якого накинула білу сорочку, яку не стала застібати. Поза і наряд підкреслили спокусливу фігуру і стрункі ніжки моделі, її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі стильні сонцезахисні окуляри. Фанати почали активно обговорювати нову публікацію Кардашьян, засипаючи її компліментами в коментарях, багато відзначили, що зірка приголомшливо виглядає, а її форм можна тільки позаздрити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.