Американська модель, телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашьян є старшою сестрою з сімейства Кардашьян-Дженнер. Красуня зібрала багатомільйонну аудиторію фанатів у своєму Instagram, яких тепер радує яскравими моментами зі свого життя. Так і цього разу зірка показала в мережі цікаве фото, на якому можна побачити її "таємну кімнату".

Як видно, Кортні вирішила показати публіці свою гардеробну і виклала фото, яке було зроблено. Перед камерою вона з'явилася в помаранчевих шкіряних штанах і в такому ж плащі середньої довжини, який накинула поверх світлої кофтинки. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Кортні стоїть в цікавій позі в дверному отворі, а за її спиною видно купу речей та взуття. У підписі до фото Кардашьян написала, що це "найбільш брудна кімната її будинку".

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.