Відома керівниця гурту "Лісапетний батальйон" Наталя Фаліон зізналася, що не витримала та зробила на днях фото в соняшниках, а також закликала українців бути людяними.

Відповідний відеоролик вона оприлюднила на власному YouTube-каналі.

"Класика жанру. Усі хочуть фотографію в соняшниках, ія хочу. Проїжджала біля такого поля, такі соняхи красив… і я не могла стриматися. Захотіла собі фотографію з "сонячною" квіткою. І знаєте, я чимось схожа на свою квітку, адже я теж позитивна, сонячна і завжди посміхаюся", - сказала вона, стоячи в соняшниках.

Скріншот з відео

Також вона звернулася до українців, закликавши їх бути схожими на "сонячні квіти" та в будь-якій ситуації залишалися людьми.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Хочу всім людям побажати, аби ви були схожі на соняхи: повертайтеся головою до сонця, до добра, будьте милосердними, людяними, позитивними і воно сто раз до вас повернеться", - наголосила Фаліон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зірка "Лісапетного батальйону" заявила, що вірус майже довів її до дурки: "Коля, ми виживемо?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зірка "Лісапетного батальйону" зізналася, як можна вирішувати проблеми за допомогою коси

Також портал "Знай.uа" писав, що Зірка "Лісапетного батальйону" розповіла, як зробити життя щасливим – "Треба гриби"