Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала забавні фото в соцмережі і повідомила, що вони розділили майно. До речі, нещодавно у мережі з'явилася інформація про розлучення Харламова і Асмус, але потім виявилося, що це розіграш.

На нових фото Крістіна з'явилася у цікавій локації, вона сидить на яскравому двоколісному транспортному засобі з величезними клунками речей на багажнику. На ній довга жовта сукня, поверх якого вона накинула сірий пуховик, а на її ногах витончені босоніжки. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж, актриса виглядає втомленою і навіть сумною, вона вальяжно розкинулася на своєму мопеді і дивиться в камеру. У підписі до публікації Асмус загадково написала: "Розділили майно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.