Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала яскравий кадр, на якому продемонструвала пружний зад.

На новому знімку Альона стоїть біля вікна спиною до камери, вона зайняла еротичну позу, спершись руками на підвіконня і випнувши попу. На ній сірий обтягуючий костюм, який складається з вузьких спідниць і короткого топіка. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкі макіяж, модель з-за плеча загадково дивиться в камеру. У підписі до кадру Омович запропонувала фанатам пограти. "КОМУ ПОДАРУВАТИ 2000$? Просто за підписку на конкурсний аккаунт і всіх спонсорів @omovych_dreams. А також 10 000 грн за активність. Переходьте і виконуйте умови, всім бажаю удачі. Хто виконав умови залиште в коментах під цим фото будь-який смайл. Костюм @lior_boutique. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Олени – деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.