Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість потішила аудиторію несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і збирається брати участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками". Так, артистка вирішила полоскотати нерви численним шанувальникам, влаштувавши фотосесію з партнером по проекту, проте так і не показала обличчя чоловіка.

При цьому чорно-білі кадри вийшли дуже чуттєвими, адже сама Слава позувала, прикривши обличчя хусткою. Також зірка через рік після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським засвітила обручку з масивним дорогоцінним каменем на безіменному пальці правої руки.

Варто відзначити, що співачка повинна була брати участь у "Танцях" ще в 2018 році, коли її партнером був Ігор Кузьменко, однак красуня пошкодила спину на одній з репетицій і не змогла вийти на паркет.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мій екскурсовод у музеї танцювального мистецтва🖤 ⠀ 💔☺️

Фолловери почали вгадувати: "Дигусар🔥", "Павло Дуров?👀", "Нічого незрозуміло, але дуже цікаво", "Уххххх🔥", "Круто! Я думаю, у вас з Дигусаром 100 % на перемогу не упустить.👍", "На жаль це Дигусар, краще б це був Кузьменко", "Кот??", "Ігор Кузьменко?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.