Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська часто ділиться з фоловерами в Instagram новими знімками. А на цей раз її колишній чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський знявся в трепетній фотосесії з новою коханою-Ольгою Багатою, арт-директором дизайнера Жана Грицфельдта.

Так, Ольга вирішила самостійно влаштувати Едгару романтичний вечір при свічках, одягнена в білосніжне довге плаття. Дівчина "вкрала" бойфренда з роботи, зав'язала очі і влаштувала незабутній сюрприз на березі водойми з віртуозом Василем Попадюком, який грав для пари на скрипці.

Четвер. Після роботи мене вкрала @bogataia.olga_ 🎈🥰 Неймовірний вечір. Улибашка 💃🏻забрала мене після роботи, зав'язала мені очі, і відвезла на фантастично романтичний вечір. Справжнім сюрпризом для мене був виступ віртуоза Василя Попадюка 🎻 . Кожен день Оля своїм прикладами і вчинками вчить мене і тисячі людей доброті, простоті, чуйності і турботи. Посміхайтеся, віддавайте, приймайте, будьте добрішими і ви будете щасливі. Дякую, кохана 😘

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. У недавньому інтерв'ю Олі Поляковій красуня зазначила, що у неї є чоловік, проте поки приховує його від сторонніх очей. Едгар Камінський нову кохану не приховує, часто з'являючись з Ольгою Багатою на публіці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.