Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", режисером якого став Герман Ненов.

На відео красуня з'являється в різних стильних образах, приміряючи міні-сукні, які вдало підкреслюють струнку фігуру Наталії. При цьому на задньому тлі навіть змінюються локації - від блакитного неба і диско-вогнів то пляжів з блакитною водою і пальмами. Наталя також поділилася радісною новиною - за короткий час (з 14 липня) ролику вдалося зібрати більше мільйона переглядів на платформі YouTube.

#БелыйСамолет ✈️ 1 000 000 переглядів в YouTube! Вітайте!!! 🎊 Злітаємо вище! Набираємо обертів! І тільки вперед! Спасибі вам, моєму глядачеві! Як же мені приємно отримувати зараз стільки компліментів і я дуже рада за цю пісню. Я сама відчуваю, що в ній дуже багато енергії і дуже багато радості. Хочу подякувати всій команді, хто робив це приголомшливе mood-video. Я дуже вдячна Герману Ненову, який виступає креативним продюсером всіх моїх останніх проектів і дякую всій команді. Я щаслива працювати з вами, мої дорогі!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".