Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували серію фотографій з виступу співачки в київському метрополітені.

На знімках можна побачити Тіну в розкішному блискучій сукні від британського дизайнера David Кома, її волосся красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж. Видно, що вона спускається по ескалатору, позує перед фотографом, співає в оточенні пасажирів. У підписі до публікації йдеться: "У минулі вихідні одна з найпопулярніших співачок України Тіна Кароль здивувала шанувальників. Серед білого дня зірка спустилася в київське метро, де виконала свої хіти. Тіна Кароль у вишуканій сукні від британського дизайнера David Кома виявилася на станції метро «Дорогожичі», де заспівала попурі зі своїх найвідоміших хітів для киян і гостей міста. Пасажири вагонів з цікавістю приєднувалися до концерту, даруючи зірці щирі посмішки і оплески, і робили фото на пам'ять. Це дійство було частиною святкового шоу «З Днем народження, Україно!» до Дня Незалежності, яке канал «Україна» покаже 24 серпня. Як виявилося, спускатися в метрополітен – звичайна справа для попдіви, але саме вона співала там вперше".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.