Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала яскраві кадри, на яких похвалилася обновкою і в черговий раз продемонструвала силіконові принади.

Як видно, Альона вийшла на прогулянку по київським вулицям у відвертому синьому платті цікавого фасону, яке ледь прикриває інтимні частини тіла. Волосся моделі розпущені і недбало укладене, а на її обличчі акуратний макіяж. Вона і так і сяк крутиться перед камерою, на деяких кадрах дівчина позує з келихом яскравого напою, а на одному з фото вона присіла попою на столик. У підписі до публікації Омович написала: "1/2/3/4? Новий колір сукні у @martskayashop це щось. Мені йде така ніжнятина? Мене рідко можна зустріти в сукні, а не на спорті". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Олени – деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.