Відома українська співачка Аліна Гросу, яка торік вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників кумедними знімками, які були зроблені під час зйомок артистки в новому серіалі "Любов з ароматом кави".

На фотографіях Аліну можна побачити, як в процесі зйомок, так і за межами знімального процесу з колегами і в гримерці. До речі, найчастіше вона позує з ще однією актрисою Даною Абизовою. Перед камерою Аліна миготить у вузькому зеленому сукні-олівець, яка вигідно підкреслює всі принади і вигини її тіла. Волосся красуні зібрані в кокетливу зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона весь час посміхається. У підписі до публікації Гросу написала: "А у мене сьогодні перший знімальний день у #любовьсароматомкофе. І ми знову зустрілися на майданчику з прекрасною @danaabyzova. Вгадаєте хто тут кому, хто? Що за сюжет буде?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.