Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала у соцмережі кілька нескромних кадрів зі своїм коханим Янісом Тімма, якого вона буквально осідлала посеред вулиці.

Як видно, парочка відображена на вулиці біля яскравої, розмальованої графіті, стіни. На прогулянку Аня вийшла в модних широких джинсах цікавого фасону і коротенькому бежевому топі, який красиво підкреслив її значне декольте. Волосся співачки зібрані у високий пучок, а на її обличчі легкий макіяж. Хлопець з'явився перед камерою у червоний спортивних штанях і білосніжною футболці. У якийсь момент Сєдокова буквально застрибнула на хлопця, а ось його емоції на обличчі складно прочитати. У підписі до кадру спекотна красуня написала: "Вгадаєте яка фото в мене на заставці? 1-2-3?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засипаючи її компліментами і захоплюючись чарівним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".