Романтичного реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Правда пишне торжество закоханим довелося перенести через карантин, але схоже його час настав. Нещодавно Даша показала в Instagram миле фото, на якому позує разом з чоловіком, а в підписі до нього поділилася подробицями підготовки до весілля.

"Два тижні до весілля. Ми веселилися і були спокійні до тих пір, поки не прийшли всі підрахунки і ми не стали за все розраховуватися. Але тут гаразд, це наш день, і ми хочемо зробити його максимально класним. Затвердили локацію, все меню і всі технічні питання, але раптом, як сніг на голову, обрушився питання з перенесенням локації. Неспокійні сусіди скаржаться на нашу терасу, тому там навіть мікрофони включати не можна. У терміновому порядку шукали і домовлялися за нове місць (а вибір був маленький, бо два тижні залишилося), нове меню і перерахунок технічних питань. Око сіпається. Хочеться відкрити пляшку Мартіні і піти на захід. Тримаю кулачки, схрещую пальці і стукаю по дереву, щоб все пройшло добре", - розповіла Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.