Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала миле фото з літнього променаду, на якому з'явилася в цікавому образі. На прогулянку Наташка вийшла у довгій джинсовій спідниці і короткому помаранчевому топі, а доповнила свій образ стильними темними окулярами. У підписі до фото дівчина залишила трепетне послання своєму коханому.

"На місці лонгріду хочу написати, що ти змушуєш мене посміхатися. Р ❣️. Я так люблю говорити про тебе – мої очі горять так, немов я зможу освітити цілу вулицю ними. Щасливе літо, а попереду ціле життя, яку хочу витратити на навчання, вивчення нових сфер, вивчення мов, читання книг і наповнення свого мозку корисними ніштяками. Вічна боротьба дієта і спорт Сон або встати раніше. «Мені нічого надіти» і «куди подіти весь непотріб з шафи». Стільки протиріч, але якийсь позитив так і пре зсередини. Хочеться дивитися на світ крізь рожевий фільтр, щоб все було чудово, а поруч були #мої", - трепетно написала Наташа, ніж зворушила фанатів до сліз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.