Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила серію архівних кадрів, позуючи з відомим російським композитором Ігорем Крутим. Так, 29 липня артистові виповнилося 66 років, а сама Кароліна написала йому безліч теплих побажань. При цьому красуня продемонструвала, як змінився і схуд Крутий за останні роки.

З Днем народження, дорогий маестро @igorkrutoy65! Здоров'я і нескінченного творчого польоту! ❤️ Це було недавно, це було давно.. ✌🏻

В коментарях Ігор Крутой забавно подякував Лорак: "Спасибі,Каролінка!!!Ну і фото ти знайшла,хто цей «громила» поруч з тобою???...😁😁😁".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фолловери теж не пройшли повз, але їх думки розділилися: "З віком все краше, причому обидва.", "Фото просто СУПЕРСЬКІ, ЗАТЕ СКІЛЬКИ РОКІВ ТОМУ....😄😄😄😄😄😄", "і начебто одного віку з Лілією Подкопаєвою і Ліля нітрохи не змінилася а кароліна при чому дуже сильно", "З днем народження Ігор Крутий!!!", "Яка ви тут красива, натуральна, жива, не те що зараз, дуже змінилися".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.