Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий тизер кліпу на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков. Так, артистка напевно заінтригувала численних фанатів прем'єрою, заплановано. на 31 липня, позуючи з Гудковим в дуже незвичному образі. Красуня приміряла шкіряний облягаючий топ з глибоким декольте і високі рукавички, а доповнила вбрання об'ємною зачіскою.

За добу до великого Boom🤩🤩🤩 Save the date - 31 липня !!!

Трохи пізніше скандальна телеведуча і журналістка Ксенія Собчак також виставила кадр зі зйомок кліпу Світлани Лободи, що стало справжнім сюрпризом. При цьому Ксенія пожартувала, ніби це виконавиця і Олександр знялися в її ролику, а не навпаки.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні опівночі прем'єра МОГО нового кліпу #BoomBoom. Запросила Свєтку @lobodaofficial ,Сашку @gudokgudok та інших відомих людей теж взяти участь в моєму тріумфі ! Друзі спасибі! Ви всі справилися ✊🏻

Світлана ж забавно віджартувалася в коментарях з цього приводу: ,"@xenia_sobchak я так старалася !!!! Спасибі тобі 😁😂😘🤫😻😻😻😻😻😻".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.