Знаменитий 54-річний радянський і російський актор Володимир Торсуєв, який прославився ще підлітком після виконання ролі робота у фільмі "Пригоди Електроніка", одружився вп'яте.

Про це повідомляє низка російських ЗМІ.

Як відзначається, його обраницею стала Ліля, яка дуже схожа на співачку Валерію. За словами артиста, його нова супутниця життя не з акторської середовища, і цей шлюб був правильним і обдуманим рішенням.

Володимира підтримав брат-близнюк Юрій, який зіграв у культовому фільмі Сергія Сироїжкіна. Він прийшов на весілля в ролі свідка.

"Жінка, яку я люблю, звуть Лілія. Це було обдумане рішення, правильне, хоча злі язики говорили, що це дурниця. Вона зовсім не з акторської середовища, родом з України. Вона лікар, познайомилися з нею, коли вона доглядала вдома за моєї знайомої. Більше нічого не скажу! Навіть не намагайтеся!",- сказав журналістам Торсуеєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото з весілля актора

Варто зауважити, що першою дружиною Володимира була шкільна любов, з якою він сидів за однією партою.

"Історія наша закінчилася, коли подорослішали. Я вступив до поліграфічного інституту, з'явилися зовсім інші інтереси", - розповів Володимир, додавши, що у Наталії прекрасна сім'я і вони до сих пір спілкуються.

Володимир також розповів, що зараз багато часу присвячує своїй 13-річній дочці Лізі, яка народилася в одному з попередніх шлюбів. Дівчинка вже знає іноземну мову, багато малює і займається спортивною гімнастикою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Як повідомляв Знай.uа колишній Корольової Ніколаєв показав таємну супутницю: дельфін забув русалку і скинув 20 років.

Також Знай.uа" писав, родичі Ротару гарують у полях, поки "Хуторянка" співає? Син зірки показав ексклюзивні кадри