Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію селфі, позуючи в довгому шовковому платті салатового кольору з глибоким декольте і розрізом на нозі. Так, артистка доповнила жіночний образ яскравим макіяжем, розповівши, як вони з подругою, донькою Ірини Горової Наташею вирішили урізноманітнити своє літо поїздкою до Одеси. Красуня зізналася, що дівчата вирушили туди не просто так, а всього на один день, на захід з нагоди відриття СПА-салону, куди і були запрошені.

Яка ж крута була поїздка в Одесу! Поїхали ми разом з Наташею @natashka.gorovaya ❤️ І як звичайно, у нас є всього лише один день, так! Але яким видався цей день..! Всього лише пару годин на те, щоб прийняти душ, поїсти (обов'язково) і почати готуватися до заходу! На морі, як ви зрозуміли, часу не залишилося😁 Але це не важливо.. Адже ввечері ми прийшли підтримувати прекрасну дівчину, яка зібрала навколо себе неймовірно красивих людей!

Фолловери не пройшли повз: "Котииик😍😍😍", "Красива айййй😍💋", "Красива яка💗", "Я сподіваюся, мені не одній здалося що на 3 фотографії ти тримаєш ніж 🙄😁", "Як шкода, що ти приїхала тільки на день🥺", "Красива з дуже ніжним голосом 😍", "Красиваааа😻🤤", "Ти прекрасна".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.