Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артист і син Гаррі дивилися культовий радянський мультфільм "Ну, постривай!", в якому, як всім відомо, Вовк
безуспішно намагається з'їсти ненависного йому Зайця. При цьому хлопчик задався філософським питанням, чому ж у Вовка завжди у всьому винен Заєць, адже він взагалі нічого поганого йому не робить.

Життєвий питання😊. Дійсно, чому?

Фолловери не пройшли повз: "У сильного завжди безсилий винен))", "Гарік мій хороший, стільки всього ще тобі належить дізнатися про несправедливість життя 🤗🤗❤️❤️❤️😂😂😂😂 молодчинка, ти не пропадеш і не розгубишся ❤️", "Красунчик😂", "І тут татко завис😂", "Тому що вовк хоче зайця з'їсти. От і шукає причину, не відмовитися від трапези", "Все моє дитинство мене мучило це питання...", "Теж з дитинства мучило це питання 😂😂😂😂".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.