Дочки артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маше майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою цьому році якраз закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя. Так, в цей раз красуня показала милі фото з Одеси, на яких показала свої розваги з подружкою в море.

Як видно, на водну прогулянку Марія вийшла в коротких шортах і теплою світлою толстовці оверсайз. Її волосся розпущене і розпатлане морським бризом, а на обличчі немає макіяжу. Вона гарно позує на камеру разом з подружкою, з якою вони плавали на каяку. У підписі до публікації Кравець-молодша написала: "Ще трохи про наш досвід каякінгу". Фоловери не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото, багато в захваті від того, як вона схожа на зіркову матусю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.