Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці з чихуахуа Сірі, а в підписі до нього розповіла про втрату другої собаки Марсі.

Як видно, Раміна відображена на вулиці, вона вийшла на прогулянку в стильному світлому костюмі з білою блузкою, її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. В руках вона тримає свою собаку Siri. У підписі до кадру Есхакзай розповіла про другого песика. "Ні, ми не знайшли Марсі, це #siridog. Марсі вже місяць живе у невідомих мені людей, які не збираються її віддавати. Але, я впевнена, що колись вони будуть гуляти і я, або хтось з передплатників, побачимо це і заберемо назад нашого пса. Знаю історії, коли через рік повертали собаку додому. Ох, вже ці люди". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкову любов.