Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала на своїй сторінці відверте чорно-біле фото, на якому зображена у ванній кімнаті.

Читайте Знай в Google News!

Так, Леся вирішила взяти участь в мережевому челлендж, який перейняла від телеведучої Маші Єфросиніної. Для цього красуня опублікувала жаркий кадр. Як видно, телезірка присіла на бортик ванни, на ній сексуальне чорну білизну, яке складається з трусиків і оригінального топа. Волосся зірки розпушені і недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона томно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Никитюк написала: "#womensupportingwomen. Скажу чесно, не дуже вникала в цей челлендж, я на зйомках цілодобово. Але я за будьякий кіпіш, мета якого МИР, ДОБРО, ЛЮБОВ особливо мужність і краса жінки. Всім шлю паростки любові. Отримала від @mashaefrosinina, передаю @elisvitolina".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще