Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зоряна красуня показала стильне відео, на якому можна побачити її епічне перевтілення з пай-дівчинки на брутальну левицю на байку.

Так, ролик починається з того, що Надя стоїть на вулиці в кокетливому рожевому костюмчику з короткими шортиками в білу клітинку, який красиво підкреслив витончену фігурку і оголив тату на руці, а на її ногах модні білі чоботи. Волосся красуні зібране у кокетливі хвостики, а на обличчі легкий макіяж. Вона не дивиться в камеру, і щось підкидає вгору, а коли воно падає вниз, то Дорофєєва вже з'являється перед камерою в образі агресивної байкерки. У підписі до публікації зірка написала: "Тік-Ток тренди, всі справи". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Наді, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.