Ольга Фреймут - українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики.

Читайте Знай в Google News!

У своєму новому відео Фреймут розповіла і показала українцям, куди дивитися, коли п'єте. У своєму ролику телезірка яскраво продемонструвала, куди подіти погляд під час чаювання або пиття кави. За словами Ольги, не потрібно дивитися в кухоль, найкраще в момент ковтання направити погляд на співрозмовника. "Куди дивитися, коли п'ємо? Чи не в кружку, а на співрозмовника. Тому що це прекрасна можливість спілкуватися. Мене часто запитують, хто це придумав? Я орієнтуюся на традиції @ debretts1769. Втім, етикет - це не категоричні правила, а рекомендації. #Етікетзфреймут @contemporary_manners ", - написала Ольга.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.