Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла про те, як правильно виконувати вправу "планка". Так, артистка відзначила, що планка не така вже чудодійна, як про неї говорять, а живіт допоможуть прибрати тільки правильне харчування і повноцінні тренування. Втім, ефект від вправи буде, тільки якщо дотримуватися техніки виконання.

Така магічна планка? Нууууу....😅 планка як планка, як ще сотня хороших вправ, які гарні при правильній техніці виконання і абсолютно даремні або шкідливі, якщо робити не правильно ☝🏻 Тут теж саме: 1. Болить спина в планці? Зупинись! 2. Долоні постав точно під плечі. 3. Не горбись, не округляй спину. 4. Роз'їжджаються ноги і руки??напруж прес! Адже ти для цього тримаєш!? 5.дихання спокійне 💛 на видиху живіт трохи йде всередину . 6. Між лопатками не провалюватися. 7. Хочете прибрати живіт планкою? Упс! Погані новини - живіт забирається корекцією харчування 🤪 P. s. Лікті як у мене не повинні бути вивернуті😅 внутрішні частини «дивитися» повинні всередину) у мене вийшла знімально, а не тренувально, коли відчуваєш тіло)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливому плаття показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.