Відома зіркова тренерка і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я та спорт на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася неприємним інцидентом, який трапився з нею два роки тому.

Аніта розповіла в новому пості, що її пограбували. Тоді зловмисники винесли все з квартири і машину, навіть косметику і взуття чоловіка. За словами зірки, цей випадок залишив глибокий слід.

"На 2 роки я випала з життя. На всі пропозиції - я відповідала - ні! Я розуміла, що моя публічність онлайн призвела до реальних проблем у реальному житті) реальніше нікуди) коли забрали прикраси бусики, які ти думала буде носити твоя донька), улюблену куртку, діаманти то таке😅 нафіг було зберігати а не продати непотрібне🤪 Сьогодні я вийшла зі стану анабіозу і я щаслива, що хочеться повідомити всьому світу! Привіт грабіжникам! Ви величезну кількість людей обділили в моєму обличчі реально важливими діями, оскільки я впала в ступор, на 2 (!) Карл роки 🙈🙈🙈Вітаю😎 ви виграли але тільки одну битву! I am Come back!" - написала Луценко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Аніта Луценко зазначила і найголовніші правила здорового харчування для всіх, хто збирається худнути: в кожному прийомі їжі повинні бути овочі, білок і пару разів на день, вуглеводи, жири. При цьому харчування має бути різноманітним, а сир повинен стати делікатесом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко позувала, граючи в басейні з маленькою донькою Мією і демонструючи струнку фігуру в бікіні, а от до засмаги попросила поставитися серйозно, закликавши вибирати засоби тільки серед дерматокосметики, а також перевіряти родимки.

Також портал Знай.uа писав, що Аніта Луценко розповіла про новий "тренд" психічного захворювання, поширеного серед молодих дівчат та підлітків.