Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівні чорно-білі кадри своєї сім'ї, які показує вкрай рідко. Так, артистка познайомила численних шанувальників зі своїми бабусею та дідусем по маминій лінії, поцікавившись, чи схожа вона з доньками Машею і Алісою на їх родичів в молодості.

Мої бабуся і дідусь по мамі! Схожі?)

Фолловери не пройшли повз, а Ольга Сумська навіть зазначила, що Полякова вибрала собі чоловіка, зовні схожого на її дідуся: "У дідуся щось спільне з твоїм чоловіком!", "Аліса на діда схожа👍😊😉🌹", "На дідуся дуже схожі!", "Ви схожі на дідуся❤️", "Дідусь схожий на Вадика....😮", "Оля чоловік Вадик , схожий на дідуся!!! Це доля!!! Я спочатку подумала, що це родичі чоловіка!!!", "Дід дуже схожий.", "Ні, не схожі. Але Ви з Машею - абсолютно! Одне обличчя!))", "Як би показала ноги бабусі і дідуся,то б точно зказала на кого похожі😉, "А мені на бабусю схожі🌸".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.