Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 31 липня опівночі знаменитість представила яскравий кліп на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков, а вже через кілька днів вирушила на відпочинок до моря разом з мамою Наталею і сестрою Ксенією.

Так, артистка виставила гарячий кадр, позуючи зі спини на тлі гір і блакитної води топлес, залишившись лише в трусах чорного кольору. Красуня продемонструвала розкішне тіло, над яким наполегливо працює, загадково дивлячись вдалину.

віднесена вітром...😇

Фолловери не пройшли повз відвертого знімка: "Хочу бути цим стільцем🤤", "Провітрюється?", "Крихітка хоче Boom Boom? 🤪🔥", "Одяг віднесло вітром ?🙄", "Світлана Сергіївна Ви красиві шпалери робите комусь 😂🔥", "тепер всі будуть писати не тільки про кліп, але і про те, що Світлана Сергіївна виклала досить відверте фото, не даєте ЗМІ відпочивати) 🤭🔥", "це ви про одяг?","Не можна так! Вас вже і дівчата захотіли! Шикарне фото!😘😍😍😍", "це продовження кліпу boom_boom?".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.