Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували архівний кадр співачки з книги "Тіна Кароль. Одним Кадром". Ця фотокнига, знята відомим французьким фотографом Serban DArgent. На знімках Тіну можна побачити ще зовсім юною. У підписі до кадру йдеться про цю книгу і про можливість її придбати, всі виручені гроші спрямують в благодійний фон Кароль.

Читайте Знай в Google News!

"Робота над книгою тривала понад рік, оскільки фотограф знімає виключно на плівку. Видано" Тіна Кароль. Одним Кадром "в форматі coffee-table book, який має на увазі відсутність тексту і наявність тільки фотографій. Особливість книги - відсутність палітурки, що відразу робить з неї набір унікальних фоторобіт. На сторінках колекційного видання, яке вийшло накладом лише 500 примірників, можна побачити наряди з колекцій Gucci, Louis Vuitton і Saint Laurent. Так само співачка приміряла і українське вбрання, таких брендів - ARTEMKLIMCHUK, Poustovit, ELENAREVA, Dafna May. 100 підписаних примірників ексклюзивно представлені в Sanahunt Luxury Department Store. Всі гроші, виручені від продажу фотокниги, будуть спрямовані в Благодійний фонд Тіни Кароль "Полюс тяжіння" на допомогу дитячим онкологічним лікарням України ", - йдеться у підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще